Filmen om att vara gravid

Filmen What to Expect, eller “What to Expect When You’re Expecting” som är den amerikanska titeln på filmen, är en humoristisk skildring av hur det är att vara gravid som visar ur flera olika perspektiv genom att filmen följer olika kvinnor i olika familjekonstellationer och med olika intressen – en perfekt film för dig som väntar barn att få både igenkänning och ett gott skratt till.

Att vara gravid innebär inte bara stödstrumpor för att lindra gravidsvullna anklar utan är en tid för njutning och reflektion. Många beskriver gärna den här tiden i livet som riktigt idyllisk och en dans på rosa moln, men stämmer verkligen detta? Ja, det beror på vem du är och vad du själv känner inför din graviditet. Och är det någon som sätter huvudet på spiken när det kommer till graviditetens olikheter bland olika typer av kvinnor så är det regissören till filmen What to Expect från 2012. Här är den officiella trailern:

Lika aktuell nu som då

Även om filmen har några år p nacken så är det nog en eller flera av oss som känner igen oss I kampen de olika karaktärerna har. Och att rollistan är stjärnspäckad gör bara filmen ännu bättre. I rollerna, såsom IMDB listar, ser vi bland annat Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Elizabeth Banks, Ben Falcone, Anna Kendrick, Dennis Quaid, Chris Rock och Joe Manganiello samt många fler. Så om du är gravid och vill komma bort från graviditetens baksidor en stund är denna verkligen att rekommenderas – du kommer säkert både känna igen dig själv, din partner och få många goda skratt!