Sundsvall är en stad med många sevärdheter och nöjen för hela familjen. Upptäck bredden av Sundsvalls utbud av restauranger, shoppingstråk, naturupplevelser och roliga aktiviteter för hela familjen. Ta in på ett hotell som utlovar komfort, bra service och strategiskt läge i centrala Sundsvall – Sveriges vackraste stad!

Boka hotell i Sundsvall och upptäck bredden av vad staden kan erbjuda barnfamiljen! Denna moderna och kulturella kulturstad i vad man brukar kalla Sveriges mitt kan verkligen överraska de flesta. Nu har man dessutom sett till att öka trafiken mellan Sundsvall och Stockholm och Göteborg, och ju lättare och snabbare det blir att ta sig till Sundsvall är det också fler som blir nyfikna på den här underbara staden. Trycket på nya lägenheter ökar vilket också tyder på att Sundsvall växer och frodas, kanske är det en konsekvens av det ökade pendlandet städerna emellan?

Att hitta på för familjen i Sundsvall

För en småbarnsfamilj finns det massa spännande att hitta på i Sundsvall! Här har vi tagit det av den här listan som tar upp aktiviteter för barn i Stenstan och som ständigt uppdateras. Varför inte säga hej till Minidraken Steniz eller ta del av Sundsvalls historia – visste du till exempel att Sundsvall en gång brann? Steniz blev efter detta skyddsymbol för Sundsvall. Du kan också ta barnen till gamla polisarresten som blir ett roligt besök för barnen.

Sundsvall har mycket när det kommer till nöjen och sevärdheter för barn. Varför inte upptäcka Medelpads underbara natur på en liten cykelrunda med familjen? Ni kan också besöka äventyrsbad, strosa runt i Sundsvalls underbara centrum där deras tegelstenshus möter vatten, caféer, gulliga hantverksbutiker och mer. Sundsvall är en stad som hr något för alla, barn som vuxna.

Koppla av på hotellet

Sist men inte minst ska ni ta in på ett hotell som ligger på bekvämt avstånd från allt ni vill upptäcka. Dessutom vill ni kunna njuta av en god frukost och sova i mjuka, sköna sängar. Vi kan rekommendera Baltic Hotel som är ett av Sundsvall absolut mest bekväma hotell med fina omdömen, trevlig personal och närheten till det mesta. Vakna upp i deras sängar och upptäck staden – för att sedan komma tillbaka ”hem” till ert rum där nybäddade sängar väntar på att få omfamna era trötta barn!

Det bästa med Sundsvall är förmodligen kombinationen av närheten med tåg, vacker natur och otroligt mysig stad. Det är inte konstigt att kulturen är så pass levande i Sundsvall med sin trevliga befolkning och charmiga arkitektur. Boka ett hotell i Sundsvall och njut av att vara i mitten av Sverige! Ni kommer inte ångra er. Minnen blir så mycket roligare när ni dessutom unnar er något riktigt kul för hela familjen. Ett barnvänligt hotell ska ha god frukost, bra service och inte minst ska det finnas tillgängligt och nära till alla sevärdheter för att ni ska kunna spara tid!