Ge bort något fint till din gravida vän

Det är en kärleksfull gest att ge bort en gåva till en vän som väntar smått, men vad kan du köpa? Personliga presenter passar extra bra att ge den gravida kompisen och här finns det många alternativ att välja mellan. Smycken, dekoration och sköna plagg är några exempel.

Vill du ha tips på vad du kan köpa i gravidpresent till en bra kompis? Då ska du läsa den här artikeln där du får några förslag på olika personliga gåvor.

Smycken – alltid uppskattat

Sett till personliga gåvor som står för kärlek och omtanke är smycken ett utmärkt val. Det finns många designers som skapar fina alster som gör sig väldigt fina att ge bort till en gravid kompis. Eller till en nybliven mamma. Ett exempel är den svenska designer Efva Attling som gör personliga och vackra smycken i både guld och silver. Gå gärna in på efvaattling.com för att se olika halsband och armband från den populära smyckesdesignern.

Tänk dock på att köpa ett smycke som är praktiskt och säkert att använda även när bebisen kommit till världen. För långa halsband kan exempelvis vara farliga att använda när mamman ammar eller håller barnet. Samma sak gäller med armband eller örhängen som har hängande berlocker. Satsa istället på mer klassiska smycken som är tidlösa och enkla i designen, men ändå personliga och vackra att bära.

Upplevelse och minnen

Allt behöver inte handla om materiella ting utan du kan faktiskt även ge bort något annorlunda till din gravida vän. En fin upplevelse av något slag där du och din kompis får njuta tillsammans. Det kan till exempel vara en avkopplande dag på ett SPA eller en trevlig stund på stan tillsammans. Att skapa minnen under graviditeten och den förväntansfulla tiden innan bebisens ankomst är minst lika fint som presenter.