Hur många barn?

En av de vanligaste frågorna som en ung kvinna ställer till en spåkvinna, ”hur många barn kommer jag att få?”. Svaret som majoriteten av svenskarna vill höra är två, en pojke och en flicka. Om det sedan stämmer är helt enkelt upp till framtiden att visa, men vi är ändå lika nyfikna på att få veta, innan det ens har hänt.

liten bebisNär vi söker svar så händer ofta att det landar på en person med medial vägledning, för medial vägledning är vårt sätt att få svar på en fråga som omöjligt kan besvaras utan att se in i framtiden. ”hur många barn?”, ”kommer jag någonsin att gifta mig?”, ”med vem?” och ”vad kommer jag bli när jag blir stor?”, dessa frågor är ständigt i våra sinnen och om vi får svar på dem innan det ens har hänt så kan det lugna de flesta. Dock finns det nackdelar med att gå till en extern person och försöka få svar på hur ens framtid kommer att se ut då det faktiskt kan bli en ännu större besvikelse om man det skulle visa sig att man inte är fertil.

Vara försiktig med frågorna

Vissa frågor är harmlösa för många och besvikelsen kanske inte blir så stor om det sedan inte stämmer. Däremot känner nog många att det är dem stora frågorna som man vill ha svar på och om dessa inte stämmer sedan så kan det bli jobbigt. Barn kan vara en viktig del för många och för de flesta så finns där en lösning på problemet. Kan man inte få barn själv och på ett naturligt sätt så finns där lösningar. Var bara säker på att du vill ha svaret innan du ställer frågan så slipper man förlita sig alldeles för mycket på svaret som kan komma.