Många säger ”att vara mamma är ett heltidsjobb”. Men även på sitt jobba måste man ta pauser för att orka med och vara alert på allt som kan hända. Pauser som man i sin hemmiljö kanske inte alltid tar.

Att vara en mamma som gillar tv-spel, datorspel och att spela på onlinecasinon är inget fel – oavsett vad andra må säga. Även om allt fler hänger sig till spelvärlden finns det många förutfattade meningar kvar om kvinnor som spelar och den ”typiska spelare”. Detta gör att det är svårt att bena ut hur många kvinnor som tycker om att spela då många väljer att inte avslöja sitt kön. Det finns även ett forskningsprojekt som forskar om just mammor och deras spelande, och du kan ta del av den artikeln i dn.se eller bara läsa ett utdrag från den här:

”Onlinemiljön kan vara väldigt intolerant. Som kvinnlig gamer döms man extra hårt, och som mamma är det ännu värre. Det är bara att läsa kommentarerna på kvinnliga respektive manliga spelbloggar, även om de skriver om samma sak blir de bemötta helt olika. Kvinnorna får fortfarande bara kommentarer om deras utseende och person. Därför kan det ibland vara skönt att hålla sig anonym, att slippa sticka ut.”

Summa summarum: De som vill spela; oavsett kön, ska få spela och njuta av den känsla som de får. När du vunnit och kammat hem miljonerna så får vi se vem som skrattar sist